Verzenden en retourneren

Joepie, ik deed net een bestelling!!
Wanneer mag ik die verwachten?

Bij Studio Sparcle snappen we dat jullie heel enthousiast zijn en uitkijken naar het moment dat jullie favoriete items geleverd worden.
Nadat we van contentement een vreugdedansje deden zullen we er alles aan doen om het pakje, voorzien van de nodige sparcles, zo snel mogelijk te leveren.

 

Verzenden

Artikels die in voorraad zijn, worden binnen de 3 werkdagen ingepakt en verzonden. Omdat onze stockvoorraad open staat, kan het zijn dat een artikel aangeduid staat als in voorraad maar het toch niet in voorraad is. Reden hiervoor is dat we bij Studio Sparcle bewust bezig zijn met het milieu maar we jullie ook wel de nodige keuze vrijheid willen laten, waardoor het soms kan zijn dat een item niet in voorraad is en het op het moment van bestelling doorgegeven wordt aan onze drukker. Voor de levertijd zijn we dan ook afhankelijk van hun snelheid van verwerken maar we streven ernaar om max. na 14 werkdagen je pakje te verzenden. Moest een artikel ook bij de fabrikant niet in voorraad zijn, word je daar zo snel mogelijk over verwittigd.

Voor de pre-orders zijn de tijdstippen die vermeld zijn in de webshop een indicatie voor de te verwachten leveringsdatum en deze worden aangepast zodra de pre-orders geleverd zijn.

COVID: Door de maatregelen ivm covid kunnen onze leveranciers en pakjesbezorgers en dus ook wij op sommige momenten vertraging oplopen. We doen er alles aan om deze zo kort mogelijk te houden en jullie hierover zo goed mogelijk te informeren.
Dankjewel voor jullie begrip!

 

 

Verzendkosten:

Voor België:
3€ voor een pakje dat in de brievenbus past
4,40€ voor een pakje naar een postpunt
5,50€ voor een pakje naar een thuisadres
gratis vanaf 100€

Voor Nederland: 7€

Voor de rest van de wereld:
Studio Sparcle verzendt ook internationaal!
De verzendkosten verschillen van land tot land en daarvoor mag je altijd contact opnemen met ons en dan helpen we je graag verder.

 

Retourneren

Artikels die speciaal voor jou gemaakt werden door een eigen kleurkeuze of quotekeuze zijn persoonlijk en kunnen niet door ons teruggenomen worden. We raden daarom ook aan om zeker de maattabellen vooraf te controleren.

Voor alle andere artikels:
Stuur ons eerst binnen de 14 dagen na de dag van levering een mailtje met je vraag om te retourneren en leg ons uit waarom je je artikel zou willen terugsturen.
Vermeld hierbij steeds je ordernummer en voeg ook een foto toe.
Mailen naar: hello@studiosparcle.com

Graag geven we jullie al wel volgende dingen mee:
-De terugzendkosten zijn ten laste van de koper.
-De oorspronkelijke verzendkosten zijn niet inbegrepen in geval van terugbetaling van een bestelling.
-De artikels dienen ongedragen, ongewassen en vrij van make- up of anderen vlekken te worden geretourneerd. Artikels worden op eigen risico geretourneerd dus hou je bewijs van de retourzending bij.

Om het risico om te moeten retourneren zo klein mogelijk te maken, raden we aan om je maat te controleren in onze maattabellen.
Zodat je zeker bent van de juiste maat.
Klanten die dit deden, zijn super tevreden over hun bestelling.
Eens je je juiste maat kent, wensen we je heel veel shopplezier en raak geïnspireerd zodat ook jij heel veel sparcles in de wereld kan sturen.